CUT

The size and cutting style can be varied to meet customer needs!
Strip, Shredded, Chunk, Vertical Split, Ginkgo, Round cut-diagonal, Square Cut-diagonal, Rhombus cut, Vertical and horizontal cut, Triangle, Sasagaki, Chop, Vertical split, Slice, Comb slice, Suji tori-zumi, Square cut, One piece cut and other customized cuts.


人参 Carrot

輪切り・斜め

サイズ: 3㎜~

短 冊

サイズ: 3×10×50

千切り

サイズ: 3×3×50

菱形

サイズ: 3㎜~



ピーマン Bell Pepper

縦・横スライス

サイズ: 3㎜~10㎜

角切り・ダイス

サイズ: 1cm~

三角

サイズ: 3g~

角切り・ダイス

サイズ: 1cm~



牛蒡 Burdock

ささがき・斜め

サイズ: 皮付・皮無

ささ切り

サイズ: 皮付・皮無

縦割り・化粧

サイズ: 6~7㎝

スライス

サイズ: 3㎜~